Drie weken voordat ik naar Italië vloog, ontmoette ik een meisje waar ik kneiterverliefd op werd. We dateten erop los, zoenden, lachten, huilden en kletsten en de dag voor ik vertrok, vroeg ik haar verkering.

Verliefd zijn is misschien wel het allerlekkerste gevoel dat er is. Maar als je graag bij elkaar wilt zijn en je zit 1200 kilometer verderop in een Italiaans dorpje, kan het weleens heel frustrerend zijn. Onze liefde is pril en pas net begonnen, maar het voelt super fijn.

Omdat ik via Greetz nogal wat kaartjes verstuurde naar vrienden en familie, stuitte ik op een oproep waarin stond dat je iemand kon verrassen. Ik zag mijn kans schoon om mijn vriendinnetje even in het zonnetje te zetten, dus vulde ik het formulier in. Zoals wel vaker het geval, werd mijn verhaal eruit gepikt en werd de verrassing op touw gezet!

Op een zaterdagmiddag stond er een cameraploeg met fles limoncello en een kaart bij Daphne voor de deur in het prachtige Dalfsen. Ze wist van niks en was met recht overvallen. Na het bezoek belde ze me en toen ik opnam kwam, alvorens ze mij bedankte, een scheldkanonnade. ‘Kutwijf,’ zo luidde.

Van je vriendin moet je het hebben! 😉

Limoncello is mijn lievelings, dus nu moet ze wachten tot ik terug ben voor ze ‘m open mag maken.

Het filmpje van deze Special Delivery Vlog vind je hieronder!

Ciao,

Shawney

Italiaanse verrassing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *