Daar ben je dan, knallend kwam je vannacht om 00:00 uur mijn leven binnen. Met jouw voorgangers was ik de afgelopen jaren minder gelukkig, maar ik voel het: wij gaan vrienden worden, 2018. Ik ga volop van jou proberen te genieten. Dat is mijn enige voornemen.

Over een klein maandje stap ik het vliegtuig in voor het avontuur van mijn leven. Gister was het nog 2017 en voelde februari heel ver weg, nu is het 2018 en ontpopt zich langzamerhand een bonk spanning in mijn maag: februari is eigenlijk al behoorlijk dichtbij.

Het ticket is geboekt, de koffer mag ik lenen en iedere dag probeer ik wat nieuwe Italiaanse woordjes te leren. Ik moet nog even wat uurtjes shoppen, maar praktisch gezien ben ik er klaar voor. In mijn hoofd moet ik nog even wennen, maar ik denk dat het echte wennen pas lukt als ik er ben. Wanneer ik, bijgekomen van mijn vliegangst, aan een glas prosecco nip en een bord spaghetti naar binnen werk. En misschien kost het wel een paar weken. Misschien moet ik eerst wat nachtjes onder Italiaanse sterren slapen en in een nieuw ritme komen. Maar 2018, samen kunnen we dit. Ik kan dit.

 


Lief 2018, let’s kick some ass!

 

Ciao,

Shawney

2018 Let’s kick some ass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *